In Flames, ZZ Top, Voivod, Riot, Motörhead, Deströyer 666, Witchcraft, Grand Magus, Bullet och Candlemass – it´s Rock and it´s Sweden Rock

swedenrock290
Göteborsgbandet In Flames är ett av dragplåstren när Sweden Rock går av stapeln för 18:e gången.
Andra rockband som står redo att dra igång är Heaven & Hell, ZZ Top, Voivod, Riot, Motörhead, Deströyer 666, Witchcraft, Grand Magus, Bullet och Candlemass. Rockfestivalen i den lilla ortenutanför Sölvesborg slår publikrekord varje år. Hårdrockspubliken tycks aldrig sina, skriver SVD.

Sweden Rock, rockfestivalen i Sölvesborg, börjar idag, 3 juni, och pågår i fyra dagar. Ja, jag skulle gärna ha varit där. Men allt går inte att göra alltid.

Men jag ska hålla utkik i YouTube, där kommer nog några att vara trevliga mot oss som inte kan komma dit och dela med sig av klipp. Sedan kan man ju alltid ögna igenom den där reportern från Svenska Dagbladet som ska publicera inlägg i ett bloggverktyg från Sweden Rock. Hon kallar det att blogga, men jag har svårt att kalla det en blogg bara för att hon publicerar det i ett bloggverktyg. Jag kan inte påminna mig att hon eller någon annan reporter på SVD svarat på kommentarer eller uppmärksammat trackbacks eller över huvudtaget länkat till någon annan blogg, eller låtsats om att det finns någon mer än de själva som rapporterar därifrån. Megafonjournalistisken har överlevt in i bloggverktygen.

Här är SVD:s festivalblogg i alla fall och det första inlägget från Sweden Rock.

Sweden Rocks hemsida.

Relaterat:
In Flames hetast på Sweden Rock

Vi som inte kan vara där kan ju kika lite på Sweden Rock Cruise – Spring 2009.

IN FLAMES – Take This Life

Candlemass – Bewitched

Deströyer 666 – lone wolf winter

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

swedenrock600

3 juni, 2009

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *