Hultsfred-aktuella artister återvänder till Sverige i höst

daughter

Daughter och Imagine Dragons – som båda spelar på Hultsfredsfestivalen i juni – återvänder till Sverige i höst.

Sedan London-trion i Daughter tidigare i år släppte sitt känslomässigt drabbande debutalbum If You Leave har de under våren redan hunnit spela inför ett fullsatt Debaser Slussen. I juni spelar de på den upp till Stockholm flyttade Hultsfredsfestivalen och den 20 november återvänder de till huvudstaden för en spelning på Strand.

Efter låtar som Radioactive och It’s Time var succén ett faktum för Imagine Dragons vars ständigt ökande popularitet inte tycks ha ett stopp, april-spelningen som skulle ha ägt rum på Debaser Slussen flyttades till Medis men sålde ändå slut på ett ögonblick och i höst återvänder Las Vegas-bandet till huvudstaden då de den 5 november gör en konsert på Arenan i Fryshuset.

20 maj, 2013

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *