Göteborgstips: Front ställer ut på Röhsska

Skribent:

Den svenska designgruppen Front (Sofia Lagerkvist, Charlottte von der Lancken och Anna Lindgren) har fått Torsten och Wanja Söderbergs pris 2010. Priset delas ut en gång om året och prissumman är på 1 miljon SEK. En bred utställning på Röhsska museet i Göteborg visar nu Fronts olika uttryck och samarbeten. Utställningen innehåller bland annat de klassiska djurmöblerna från kollektionen ”Animal Thing” för Moooi, glas i serien Midas för Skitsch och magiska möbler inspirerade av möten med trollkarlar och magiker.

Utställningen pågår 6 november 2010-27 februari 2011.

Läs mer: SvD, Vårt Göteborg, Torsten Söderbergs stiftelse, DN

Bloggat om Front, ex: Tillbaka i Göteborg, Höganäs keramik

8 november, 2010

Det här inlägget har 1 kommentar.

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Rosemari Södergren, Jenny F. Jenny F said: Om Front på Röhsska: http://kulturbloggen.com/?p=26023 […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *