Popaganda: Sjuk Säkert sjunger sällan själv

Säkert på stora scenen på Popaganda, 1 september 2017

Betyg 2

Kärt barn har många namn och här har kärt barn många karriärer. De kan vara allt från journalist till musiker till radiopratare. Eller om man Annika Norlin så kan man ju vara allt. Idag så uppträder hon på popaganda under artistnamnet Säkert! Hon har hållit på med med musik sedan 2005, och det märks på både henne och publiken att hennes karriär har varat i över 10 år.

Halvvägs under konserten säger Norlin att hon är sjuk och har ont i halsen, och detta är något som märkts under hela konserten. Energin är inte riktigt där och under konserten får resten av bandmedlemmarna sjunger lika mycket eller mer än vad som hon gör. Det var inget dålig konsert, men det var något som saknades för att det skulle vara en fullträff. Krya på dig Annika, så blir det bättre sen.

2 september, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *