Sommar I Stockholm – Kinesisk kampkonst och Boliviansk dans

Skribent:

Jag tänker kosta på ett mig ett sommar inlägg här. Just för att det blev en så’n lyckad dag.  När det vanliga bestyret med epost och Facebook var avklarat åkte jag in för att vara med på Tai Chi på Djurgården. Wushu-akademin har bjudit på denna kinesiska kampkonst i över tjugo år. Varje sommar vid Etnografiska muséet (buss 69 från Sergels torg).

Efteråt promenerade (Kulturbloggens) Rosemari och jag in till stan och hamnade så småning om på Sergels torg där Bolivias nationaldag firades med en fantastisk dans uppvisning.

Kolla själv:

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

19 juli, 2010

Det här inlägget har 1 kommentar.

  1. […] Kattkorgen har varit styvmoderligt behandlad oc det mesta av mitt skrivande har återfunnits på Kulturbloggen . Jag vet inte ens om jag har några läsare kvar här men jag hoppas att ett och annat RSS-flöde […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *