Filmklipp från Madness lyckades spelning i Hultsfred

Skribent:

Madness gjorde riktigt bra ifrån sig i Hultsfred, ringde en kompis till mig som var lyrisk. Och någon av de som var där och lyssnade på den lyckade spelningen har hunnit ladda in klipp därifrån till Youtube. Tack.

Aftonbladet gillade också spelningen:

Pop världen är full av kopior men det finns bara ett Madness.

Festen de bjuder på i kvällssolen bevisar att det går utmärkt att åldras i pop om den bara har lite humor och klär sig i snygg kostym.

Expressens recensent var också nöjd:

Madness var hyggligt stora i Sverige. För 30 år sedan. Men de är tillbaka. Som 50- plussare. I skick som nya. Utan en skråma i lacken. Och med sprillans nya ”Liberty of Norton Folgateunder” under västen (de kör bland annat sköna ”Forever young”).
Men framför allt blir det alla de fantastiska hitsen. ”NW5”, ”Our house” och inte minst Labi Siffres ”It must be love”. Alla framförda med kärlek, humor och elegans.

Massor av fakta finns om bandet Madness i Wikipedia:

Madness are an English pop/ska band from Camden Town, London, that formed in 1976. In 2009 the band have continued to perform with their most recognised lineup of seven members, although their lineup has varied slightly over the years. They were one of the most prominent bands of the late-1970s 2 Tone ska revival.

Madness achieved most of their success in the 1980s. Both Madness and UB40 spent 214 weeks on the UK singles charts over the course of the decade, holding the record for most weeks spent by a group in the 1980s UK singles charts. However, Madness achieved this in a shorter time period (1980–1986).

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

12 juli, 2009

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *