Grattis, ni vann ett signerat exemplar av En enda risk av Simona Ahrnstedt

Skribent:

Romantikens Liza Marklund har Lotta Olsson i Dagens Nyheter definierat Simona Ahrnstedt som:
Lite som en tidig Liza Marklund, fast där romantiken driver intrigen istället för mord.

Kulturbloggen har fått tag på två signerade exemplar av En enda risk av Simona Ahrnstedt när den nu ges ut i pocketformat. Två av Kulturbloggens besökare har nu chansen att vinna ett signerat exemplar av romanen i pocket.

Om romanen (ISBN: 9789137149219):
En enda risk är den efterlängtade tredje delen i romancedrottningen Simona Ahrnstedts bästsäljande samtidsserie. En bladvändare fylld av kärlek, sex och spänning. Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten.

Ambra Vinter är journalist på landets största nyhetstidning. Knivskarp, kaxig och idealistisk. Efter att ha begått ett misstag befinner hon sig i onåd och skickas ut på ett uppdrag som ingen annan vill ha, till kylan, snön och det eviga mörkret i Kiruna. Men hon jagas av det förflutnas demoner och det som skulle vara ett enkelt uppdrag blir snart komplicerat.

Dagarna före jul möter hon Tom Lexington. Säkerhetsexperten och elitsoldaten som efter att ha överlevt en helikopterkrasch och fångenskap dragit sig undan i en stuga i skogen. Traumatiserad, sviken och på botten har han bara ett mål: att vinna tillbaka kvinnan han förlorat till en annan. Det sista han är ute efter är en överlägsen storstadsjournalist. Och det sista Ambra behöver är en ovårdad machosnubbe.

Men slumpen gör att deras vägar ständigt korsas och till slut upptäcker de nya, oväntade sidor hos varandra. Och en passion de aldrig tidigare känt.

—-

Tävlingen är nu avgjord. Vinnare av var sin bok är
Gun Bernhardsson i Höganäs
Rolf Nilsson i Lerberget

Så här gör du för att ha chans att vinna boken:
Maila till
kulturbloggen snabel-a gmail punkt com
Skriv en motivering till varför just du ska vinna.
Tävlingen avslutas fredag den 9 juni kl 15.00. Då måste du ha skickat ditt tävlingsbidrag.
Glöm inte att posta med din vanliga postadress, om du vinner måste vi kunna posta boken otill dig.
Tävlande som inte skickar med sin postadress har ingen chans att vinna.

4 juni, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *