PJ Harvey klar för Roskilde

pjharvey

”Look forward to mad rock gods, the queen of alternative rock and sensational dream pop,” skriver Roskilde på sin hemsida och låter meddela att PJ Harvey, Tenacious D och Blaue Blume är festivalklara. Med 200 dagar kvar tills det att festivalen går av stapeln ansluter sig trion till en line-up där bland annat Red Hot Chili Peppers, New Order och Foals sedan tidigare har bekräftats.

The 46-year-old rock icon PJ Harvey is quite the game-changer in alternative music, and she is ready to revisit Roskilde. Her first albums were full of gritty, noisy rock. She since embraced the role of cool city girl, gothic ballad singer and protest singer with just as much conviction. PJ Harvey is finishing up a brand-new album which will see the light of day in 2016. We’re looking forward to welcoming Polly Jean back for another triumphant gig at Roskilde.

Nedan kan du se ett videoklipp från hennes senaste besök på Roskilde:

8 december, 2015

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *