Vinn ett signerat exemplar av Jens Lapidus nya roman Sthlm Delete

Skribent:

sthlmdelete

Sthlm Delete, Jens Lapidus nya roman har nyligen kommit ut i bokhandeln. Kulturbloggen har fått ett exemplar av bokförlaget av boken som författaren, Jens Lapidus, har signerat. En av våra besökare har chansen att vinna det exemplaret.

Här lite om handlingen i boken:
å nytt möter vi Emelie och Teddy, det ofrivilliga paret från Jens Lapidus storsäljande Vip-rummet. Hon: nybliven advokat på glassiga byrån. Han: kåkfararen som försöker leva på rätt sida lagen, numera som advokatbyråns fixare och specialutredare. I STHLM DELETE dras de in en härva med djupa förgreningar i Stockholms olika världar, där historien lever i nuet och hotar alla inblandade.

Ett larm går och en väktare blir kallad till ett hus ute på Värmdö.
Där väntar inget vanligt inbrott utan ett lik: en människa som blivit massakrerad.
En ung man påträffas svårt skadad i närheten av brottsplatsen. Han häktas som skäligen misstänkt för mordet. Emelie Jansson åtar sig i hemlighet att vara hans försvarare, trots att hennes arbetsgivare på byrån är emot det.
Vem är den mördade på Värmdö? Och varför leder så många spår till Mats Emanuelsson, mannen som Teddy kidnappade för länge sedan? Medan Emelie i hemlighet börjar nysta i fallet tvingas Teddy konfrontera sitt förflutna, samtidigt som hans vilsne systerson Nikola är på väg att göra om alla hans misstag. Snart är de indragna i ett spel med galet höga insatser som får våldsamma konsekvenser för dem alla.

STHLM DELETE handlar om människor som försöker utplåna sin bakgrund, som gör vad som helst för att ömsa skinn när de satt allt på spel. Den berättar om en värld som raderar chanserna för vissa och ger andra enorma fördelar. Det här är Jens Lapidus i explosiv högform.

Göteborgspostens recensent skriver bland annat:
Jens Lapidus skildrar övertygande en leksaksvärld med fatala reella konsekvenser. Det är hans styrka.

Tävlingen är nu avgjord. Vinnare är:
Roselyn Levita i Helsingborg som ska få boken hemskickad från förlaget.

Så här gör du om du vill ha chansen att den signerade boken:
Maila till
kulturbloggen snabel-a gmail punkt com
Skriv en motivering till varför just du ska vinna.
Tävlingen avslutas fredag den 24 oktober kl 12.00. Då måste du ha skickat ditt tävlingsbidrag.
Glöm inte att posta med din vanliga postadress, om du vinner måste förlaget kunna posta filmen till dig.
Tävlande som inte skickar med sin postadress har ingen chans att vinna.

OBS: du ska alltså inte lämna en kommentar här i kulturbloggen för att var med och tävla om boken – du ska maila epostadressen som står här strax ovanför.

STHLM DELETE
Författare: Jens Lapidus
Språk: Svenska
Utgiven: 2015-10
Formgivare: Jonas Lindén
ISBN: 9789146226246
Förlag: Wahlström Widstrand
Serie: Teddy & Emelie (del 2)

17 oktober, 2015

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *