Bildgalleri: Europe på Gröna Lund

europestor

Europe på Gröna Lund, 25 september 2015

Hårdrockbandet Europe från Upplands Väsby hade sin storhetstid under 1980-talet och tidigare 1990-talet med sin största hitlåtar som ”The Final Countdown”, ”Prisoners in Paradise”, ”Rock the Night”, ”Superstitious”, ”Seven Doors Hotel”, ”Carrie”, ”Open Your Heart,” ”Let the Good Times Rock” och ”Cherokee”, innan de gjorde ett uppehåll.

I början på 2000-talet gjorde de comeback och haft några nyare hitlåtar som ”Got to Have Faith”, ”Hero”, ”Always the Pretenders”, ”Last Look at Eden”, ”New Love in Town”, ”Not Supposed to Sing the Blues” och ”Firebox”.

På fredagskvällen 25 september 2015 spelade de på Gröna Lund.

Foto: Thomas Johansson

europe

europe2

europe3

europe4

europe5

europe6

europe7

25 september, 2015

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *