Konsert till stöd för människor på flykt på Debaser med Tove Lo, Urban Cone, Elliphant, Maja Francis, Miriam Bryant med flera

Skribent:

humanity

Tove Lo, Urban Cone, Elliphant, Maja Francis, Miriam Bryant, Thomas Stenström, Norlie & KKV och Niello spelar Humanity på Debaser, Medis, i Stockholm den 16 september 2015. Konserten arrangeras till stöd för människor på flykt.
Ett pressmail berättar:
HUMANITY – VÄLGÖRENHETSKONSERT
TOVE LO, URBAN CONE, MAJA FRANCIS, ELLIPHANT, THOMAS STENSTRÖM, MIRIAM BRYANT, NORLIE & KKV, NIELLO.
”Den rådande flyktingkrisen i Europa har fått många att reagera och nu gör vi vad vi kan för att hjälpa till. Tillsammans fyller vi Debaser Medis onsdagen den 16 september till förmån för Röda Korset” hälsar några av våra finaste artister just nu! Debaser ställer såklart upp med lokalen. Billetto står för biljettförsäljningen där en biljett kostar MINST 150 kronor.

10 september, 2015

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *