Titta: Trailer på Youth, av Oscarsvinnaren Paolo Sorrentino

youthoscarsvinnare

Efter 2014 års Oscarsvinnare Den stora skönheten, är den hyllade regissören Paolo Sorrentino tillbaka med ännu ett engagerande och vackert drama.

Det är vår i Alperna och de två goda vännerna Fred och Mick semestrar på ett av ortens elegantaste hotell. Fred är en pensionerad kompositör och dirigent, medan Mick fortfarande arbetar som filmregissör. Båda närmar sig 80 år och har bestämt sig för att utnyttja sina sista år i livet fullt ut, men de har dock lite olika uppfattningar om hur. Mick skriver frenetiskt på manuset till vad han tror ska bli hans sista stora verk, men Fred har ingen som helst önskan att återuppta sin karriär. Någon vill dock till varje pris höra Freds musik och se honom hålla i taktpinnen igen.

Regi: Paolo Sorrentino
I rollerna: Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Paul Dano, Jane Fonda mfl.

Youth beräknas ha svensk biopremiär vintern 2016.

1 september, 2015

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *