Bildgalleri: Alice Cooper på Furuvik

Skribent:

alice_cooper (1)

Alice Cooper på Furuvik, 4 juli 2015

Alice Cooper, 67 år, sätter fortfarande record. I helgen var det dags för den gamla legendariska skräckrockaren att avsluta Europaturnén med en spelning på Furuvik utanför Gävle. 11.000 kom för att se Alice spela sina hits som ”No More Mister Nice Guy”, ”Poison”, ”Schools Out” och ”Hey Stupid”. Det är flera än publiken som såg Magnus Uggla helgen före. Under fredagen spelade han även på nöjesfältet Gröna Lund i Stockholm. Det besökte han senast 2011 och första gången 1975.

Foto: Calle Andersson

alice_cooper (2)

alice_cooper (3)

alice_cooper (4)

alice_cooper (5)

alice_cooper (6)

alice_cooper (7)

alice_cooper (8)

alice_cooper (9)

alice_cooper (10)

5 juli, 2015

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *