Orange is the new Black – säsong 3 kommer 12 juni

orangeisthenewblack3

Nyfiken på hur det ska gå för Piper i kvinnofängelset i tv-serien Orange is the new Black? Nu behöver vi inte vänta så länge för att åter få följa hennes vedermödor och äventyr. 12 juni kommer säsong 3 på Netflix.

Sajten Popsugar berättar att en fjärde säsong också kommer: Orange Is the New Black season three will premiere on June 12 (next Friday!), and we have quite a few details about what’s coming in the next chapter. The latest big news is that the show has already been renewed for season four …

TV-serien är rätt fristående från boken som bygger på verkligheten. Här Kulturbloggen recenserat boken.

5 juni, 2015

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *