Swim Deep kommer till Sverige i höst

Skribent:

swimdeep

I februari kom To My Brother, det första smakprovet från kommande albumet. Singeln har följts upp av One Great Song and I Could Change the World. Med ett spännande nytt sound står det nu klart att Birminghambandet Swim Deep återvänder till Sverige för en spelning på Debaser Strand den 4 november. Senast de var här var 2013. Så här skriver Luger i ett pressmeddelande:

”Trots att Swim Deep bildades så sent som 2011 så föll deras drömska indiepop ned som en oväntad sommar över indiepubliken och vitaliserade den redan sprudlande engelska popsfären än mer. Efter att ha lagt upp ett par demos på Soundcloud i slutet av samma år, signades de till skivbolaget Chess Club och spelade in sitt debutalbum Where the Heaven Are We (2013) tillsammans med Florence and the Machine-producenten Charlie Hugall. Skivan resulterade i en turné genom Storbritannien tillsammans med Two Door Cinema Club och Bastille.”

Lyssna på To My Brother här nedan:

26 maj, 2015

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *