Med sikte på Sweden Rock 2015

Varje sommars höjdpunkt är att sitta i backen ned mot Sweden scenen på Sweden Rock Festival.

Varje sommars höjdpunkt är att sitta i backen ned mot Sweden scenen på Sweden Rock Festival.

Nu börjar det dra ihop sig. Med bara lite drygt två veckor kvar till invigningen av årets stora festivalhändelse, börjar faktiskt suget göra sig gällande. Faktum är att jag haft lite svårt att uppbringa samma entusiasm som jag känt tidigare år. Kanske har det handlat om min egen dagsform, även om jag trott att det mesta berott på att startfältet i år, inte är lika starkt som det varit under de senaste åren. Det säger sig själv att det är närmast omöjligt att toppa de senaste två årens oerhört starka huvudakter Rush, Kiss och Black Sabbath. Så kanske har det varit därför jag inte känt samma sug, men med två veckor kvar börjar det dra i festivaltarmen igen.

När jag tittar igenom spelschemat visar det sig att det finns ett stort antal akter jag är grymt taggad att se. Abramis Brahma, Lillasyster, D-A-D, The Quireboys,  Fish, Toto, Def Leppard, Kaipa, Opeth, Manfred Mann´s Earth Band, Backyard Babies, Ace Frehley, Five Finger Death Punch, Jerusalem, Judas Priest, Behemot, Dan Hylander, Torsson. Ja ni hör. Många jäkligt bra band. Jag ska göra mitt allra bästa för att ge er så mycket festivalkänsla jag bara kan.

Kulturbloggen är på plats på årets festival med två reportrar och vi hoppas vi kan få er att känna festivalens puls via våra sidor. Välkomna åter till festivalbloggen den tredje juni.

17 maj, 2015

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *