Debaser kommer tillbaka till Slussen

Skribent:

debaserslussentillbaka

För älskare av Debaser Slussen kommer nu ett riktigt roligt besked: Musikrestaurangen Debaser Slussen återuppstår i sommar.

Ett pressmail berättar:
oka av semestern, stanna i stan, knyt dansskorna! Debaser Slussens uteservering återuppstår! Förbered dig på en sommar full av livemusik från utescenen och DJs som spelar de bästa låtarna sommarnätterna långa!

Efter ett och ett halvt års frånvaro står det nu klart att vi återvänder till Stockholms hjärta. I slutet av maj öppnar vi upp Debaser Slussen – Terrassen, som kommer att ligga på Slussterrassen precis ovanför vårt gamla torg.

Att det här blir verklighet visar att där det finns vilja där finns det hopp och att en aldrig ska sluta kämpa för något som en verkligen vill.

Vi är oerhört glada att ha ett gott samarbete med Staden igen och är tacksamma för den hjälp Kulturborgarrådet Roger Mogert och flertalet helt fantastiska myndighetsrepresentanter har givit oss i den långbänk denna process varit.

Så nu är bokningarna igång, bygget är i startgroparna, ölen beställd, menyn iväg på tryck, foodtrucken fixad och grillen är redo att tändas. Snart ses vi igen på Debaser Slussen – Terrassen!

Kärlek!
Debaser

28 april, 2015

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *