Paul McCartney till Sverige och till Roskildefestivalen i sommar

Skribent:

paulmccartneysverige

Den legendariske kompositören, sångaren och musikern Paul McCartney spelar på Roskildefestivalen i Danmark lördagen den 4 juli. Konserten blir Paul McCartneys enda europeiska festivalspelning i sommar. Och han kommer också till Sverige och Tele2 Arena i Stockholm den 7 juli.

Pressmeddelanden berättar om de två konserten i Skandinaven:
Roskildefestivalen kan bekräfta att legenden Paul McCartney gör en festivalspelning på Roskildefestivalens Orange scen lördag den 4 juli.

Konserten på Roskildefestivalen blir Paul McCartneys enda europeiska festivalspelning i sommar och hans första framträdande på en festival i Europa på fem år.

Det blir alltså första gången någonsin som Roskildefestivalens besökare får chansen att sjunga med i klassiker som ‘Get back’, ‘Hey Jude’, Helter Skelter, ‘Let It Be’, ‘Eleanor Rigby’ och ‘Live and Let Die’ tillsammans med upphovsmakaren bakom de eviga pärlorna från pophistorien.

Paul McCartneys succéturné ”Out There” har sedan den startade för 18 månader sedan setts av nästan två miljoner fans världen över. Efter 64 konserter i 12 länder tar Paul och hans band äntligen turnén tillbaka till Europa och nio platser som hittills inte besökts under turnén.

Paul McCartney och hans band kommer under turnén till Sverige och Tele2 Arena i Stockholm den 7 juli.

6 mars, 2015

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *