Florence + The Machine, Disclosure och Ought till Roskilde

florence

Roskilde går ut med ytterligare tjugotvå akter. Florence + The Machine och Disclosure såväl som uppstickande Ought, Kwabs och Pharmakon är klara för 2015 års festival, som äger rum mellan den 1 och den 4 juli. I dagens släpp hittar vi även:

Chelsea Wolfe
Silvana Imam
Alice Boman
King Gizzard & The Lizard Wizard
Every Time I Die
Young and in the Way
Kwamie Liv
G-Eazy
Le1f
Barrington Levy
Ferro Gaita
Doomtree
Enslaved
Yung
Noura Mint Seymali
The Gaslamp Killer Experience
Bareto

– Florence + The Machine och Disclosure kommer att leverera två mycket olika slags konsertupplevelser på årets Roskildefestival. Men det de har gemensamt är att de inledde sina karriärer med konserter på våra mindre scener för några år sedan, och nu är de så högaktuella och efterfrågade att de står som huvudnamn på några av världens absolut största festivaler. På så sätt tillhör de en ny generation superstjärnor, och därför kommer Roskildefestivalens gäster att möta båda på Orange scen i år, säger festivalens programchef Anders Wahrén i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är bland annat Muse, The War on Drugs och St. Vincent klara för Roskilde. Du kan se hela dagens släpp här nedan:

29 januari, 2015

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *