St. Vincent, The War on Drugs och Muse till Roskilde

st vincent

St. Vincent och The War on Drugs har stått för två av årets bästa album, nu ansluter sig båda till Roskildefestivalens line-up. Muse, Mercury Prize-vinnarna Young Fathers och Deafheaven är också klara för festivalen som äger rum mellan den 27 juni och 4 juli 2015.

I festivalens senaste släpp hittar vi även The Tallest Man on Earth, Av Av Av, Batida, Broken Twin, Dalhous, Future Brown, Goat, Honningbarna, ILoveMakonnen, Kasai Allstars, Kate Tempest, Myrkur, OFF!, Pallbearer, Tropkillaz.

Totalt kommer 169 akter uppträda på festivalen som 2015 äger rum för 44:e året i rad. Läs vår intervju med The War on Drugs här.

27 november, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *