Pharrell Williams till Roskilde

pharrell

Roskildefestivalen har redan börjat presentera band till nästa års festival — sedan tidigare är bland annat Lamb of God, Mew och Rustie bekräftade — men nu går de ut med sitt största släpp hittills: den amerikanska låtskrivaren och producenten Pharrell Williams kommer ta med sig sina hits till Orange Stage 2015. Senast Pharrell Williams gästade Roskilde var 2004 med gruppen N*E*R*D. Sedan dess har den 41-åriga superstjärnan bland annat sjungit på Daft Punks Get Lucky och haft en hit med Happy.

”Det finns knappast någon annan som har lyckats lyfta upp den urbana musiken till det översta skiktet av världens hitlistor som Pharrell Williams, oavsett om det är hip hop, ren pop, R&B eller elektronisk musik han kastar sig över med sin elegans,” säger Roskildefestivalens programchef Anders Wahrén. ”Vi räknar med Pharrell Williams och hans band kommer leverera en show som är packad med godbitar från hela karriären. Vi pratar både om de egna solonumren och de otaliga hits han skapat åt andra stjärnor. Det råder inga tvivel om att han är en av de stjärnor som verkligen kan samla en stor publik, en som sträcker sig över genrer och smaker.”

30 oktober, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *