Kulturbloggen behöver fler bloggare: vill du blogga om film, teater, böcker, dans, musik?

Skribent:

kulturbloggenlogo

Vill du blogga om film eller teater eller böcker eller dans? Kulturbloggen har stort behov av fler som skriver hos oss. Vi är ett trettiotal kulturbloggare som skriver här på Kulturbloggen.com. Vi gör alla det på vår fritid. Vi gör det för att vi brinner för kultur (om ni ursäktar ett slitet uttryck som brinner för, men det är sant ändå). En del av oss har varit med här i många år, några var med redan när vi startade för tio år sedan.

Alla vi som bloggar här gör det på vår fritid. Ingen av oss tjänar något ekonomiskt på det. De småpengar vi ibland får in på annonser går helt till webhotell och ibland till att betala resor för de som åker på festivaler för oss.

Vi skriver om kultur för att kulturen är viktig. Kultur är det verktyg vi har för att kommunicera, för att förstå varandra, för att utforska livet, samhället, döden och kärleken.

Vill du blogga om film, teater, böcker, dans, musik eller annan kultur: hör av dig. Vi hinner inte med allt vi vill skriva om. Eller känner du någon som du tror skulle passa in hos oss? Tipsa henne eller honom om oss.

Hör av dig till:
kulturbloggen – snabel-a – gmail – punkt – com.

19 oktober, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *