Nu kommer Alfons som ljudbok hos Storytel

Skribent:

alfonsstorytel

Nu kan barnen lyssna på korta och spännande berättelser hos Storytel. Först ut bland barnens ljudbokspremiärer hos Storytel är Alfons Åberg. Gunilla Bergströms korta berättelser passar till barnens sagostund, eller inför läggdags.

Ett pressmeddelande från Storytel berättar:
Alfons Åberg har fortsatt att förtrolla sedan 70-talet, och nu kan barnen enkelt få kvällsro genom att lyssna på berättelserna om den folkkära pojken. Historierna som är kortare än en halvtimme är uppskattade av barn i olika åldrar eftersom Alfons blir äldre under seriens gång. Främst riktar serien sig till barn mellan tre och sex år.

Ljudböckerna om Alfons är uppbyggda kring hans vardag i en svensk förort där han bor tillsammans med sin pappa i ett höghus. Låtsaskompisen Mållgan och de riktiga kompisarna Milla och Viktor är också en del av Alfons vardag.

Här är en lista över Storytel med ljudböcker om Alfons:

Alfons med styrkesäcken
Äntligen – en Alfonsberättelse i sagornas värld! Alfons är snart sju år och ute på ett mystiskt äventyr, någonstans mellan vanlig vardag och en hemlig inre magisk värld. Han är kung i sitt eget rike, där han har en magisk säck som han hämtar hjälp ifrån. Båda världar finns och är lika viktiga.

Milla & Mållgan mitt i natten
Den perfekta berättelsen för mörkrädda barn: Natten är läskig och Milla kan inte somna. Även hennes docka Dora är rädd för mörkret. Vilken tur att Mållgan finns, som kan förklara alla märkliga ljud som inte hörs på dagtid. På så sätt kan att både Milla och Dora känna sig lugna och somna.

Vad sa pappa Åberg?
Bråttom-dagar är Alfons och Millas favoritdagar – för då händer det så himla mycket! Under denna stressiga lördag händer så mycket att allt blir fel och pappa glömmer bort att tjata och förmana. På dessa dagar kan allt hända.

30 juni, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *