Bråvalla: Publiken frånvarande när Clutch exploderar

Skribent:

ClutchBråvalla

Clutch, Juno
27 juni 2014
Betyg:4

För ett band som under sin två och ett halvt decennium långa existens karakteriserats av exploderande energi, lekfull brutalitet och hänsynslösa liveframträdanden är Marylands Clutch fortfarande häpnadsväckande okända. Bara några hundra åskådare har tagit sig fram till Juno. Vädret må ha svikit på fredagseftermiddagen, men det är ingen ursäkt att missa dagens i särklass roligaste framträdande. Och det är trots allt uppehåll.

De som faktiskt dyker upp belönas däremot rikt. Om du tycker Clutch är underhållande på platta tas det till helt nya dimensioner i deras livespelning. Karismatiske Neil Fallons närvaro är bland de färgrikaste när han äger scenen och vrålar ut sångtexterna med oöverträffad inlevelse. Det blir en hel del Earth Rocker, som efter en närmare iakttagelse kan visa sig vara bandets absolut bästa släpp hittills, men det är spår som Electric Worry som gör denna spelning till något alldeles enastående minnesvärt, garanterat något av det bästa vi får se i år.
clutchclutch

Clutch2

 

29 juni, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *