Rykte: Apple släpper två modeller av iphone 6 i september

Skribent:

iphone6

Ryktena är ihärdiga nu om att Apple släpper en ny modell av iphone i höst. MacWorld har sammanfattat det mest intressanta som bland annat innebär att Apple väntas släppa två modeller av iPhone 6 någon gång i september.

Foxconn uppges ha inlett massanställningar inför produktionen av iPhone 6. Enligt taiwanesiska Economic Daily News kommer Foxconn att anställa cirka 100.000 fabriksarbetare för att möta efterfrågan på den kommande iPhone 6.

MacWorld hänvisar till Bloomberg som i en rapport säger att Apple kommer att lansera två modeller av iPhone 6. En av modellerna ska enligt Bloomberg ha en bildskärm på 4,7 tum och den andra en bildskärm på 5,5 tum.

Apple satsar alltså troligen på större bildskärmar vilket väl beror på konkurrens från bland annat Samsung och HTC, som båda har nått stora framgångar med större mobiltelefoner.

Enligt Bloombergs källor kommer de nya iPhone-modellerna även att vara både tunnare och rundare jämfört med tidigare.

Senaste nytt på ryktesfronten enligt MacWorld är att vi får se mer lagringsutrymme i nästa iPhone, men endast i modellen på 5,5 tum.

Ska vi tro de senaste ryktena från Kina kommer Apple faktiskt att erbjuda mer lagringsutrymme, men endast i 5,5-tumsmodellen av iPhone 6. I den mindre modellen skulle det alltså även i fortsättningen bli tal om ett lagringsutrymme på 32 eller 64 gigabyte, rapporterar Macrumors.

Om uppgifterna stämmer kan det alltså bli mer än optisk bildstabilisering som blir exklusivt för den största modellen av iPhone 6.

28 juni, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *