Brasilien vinner VM – enligt svenska folket

Skribent:

brasilien

Brasilien vinner VM. Det slår svenska folket fast i en undersökning av fler än 1.000 svenskar mellan 18 och 65 år, genomförd på uppdrag av NordicBet. Enligt svenskarna så kommer Brasilien att ställas mot Tyskland i sommarens VM-final, där majoriteten tror att resultatet under finalen blir 2-1 till hemmanationen Brasilien, ett scenario som ger 15.000 kr tillbaka på en satsad hundring hos NordicBet.

Ett pressmeddelande berättar:
Utöver det faktum att svenska folket spår Brasilien som världsmästare så visar undersökningen att VM engagerar svenskarna trots att Sverige inte kvalat in till mästerskapet. Att titta på fotbolls-VM hamnar på andra plats bland de aktiviteter man helst gör i sommar. Hade Sverige spelat menar de tillfrågade i undersökningen att VM-slutspelet varit topprioriterat, framför att umgås med vänner, familj och släkt, bada och sola, vistas i skog och mark och segla.

Ronaldo blir VM:s skyttekung och bäste spelare

Svenskarna har även tyckt till om vem de tror blir VM:s bäste spelare i respektive position samt vem som blir turneringens bäste spelare oavsett position. Till VM:s bäste spelare har man utsett Cristiano Ronaldo som man även tror tar hem VM:s skytteliga. Att Ronaldo tar hem VM:s skytteliga kan spelas på NordicBet till 18,00 ggr insatsen.

Majoriteten kommer se upp till 10 VM-matcher, helst hemma i soffan med vänner och familj

Undersökningen visar också att majoriteten av de tillfrågade (närmare 40 %) kommer se upp till 10 VM-matcher och 22 % säger att de kommer se fler än 10 matcher. De allra flesta vill se matcherna hemma tillsammans med vänner och familj, endast 7 procent vill helst se matcherna på storbilds-tv på lokal.

Spela på svenskarnas vinnarodds, Brasilien vinner med 2-1 mot Tyskland i VM-finalen, här.

Undersökningen genomfördes av Questback på uppdrag av NordicBet. 1311 svenskar mellan 18-65 år deltog i undersökningen. 791 av dessa var män och 520 var kvinnor.

12 juni, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *