Filip och Fredrik gör sin 200:e podcast live i Globen

Skribent:

filipochfredrik_globen

När Filip och Fredrik 5 juni gör sin 200:e podcast sker det live inför ett fullsatt Globen, berättar ett pressmail.

Enligt mailet har Filip och Fredrik redan slagit helgonförklarade påven Johannes Paulus II:s 25 år gamla rekord för sittande publik på 14.000. Nu är Metallicas totala rekord från 2009 inom räckhåll och #jaktenpåulrich är i full gång.

I pressmailet är det stora ord:
The Last Waltz – Filip & Fredriks podcast #200 live i Ericsson Globe kommer bli en pampig folkfest och troligen världens största livehappening för en podcast någonsin. Som nedräkning inför den stora finalen blir det nästa vecka en superpodcast-vecka för Filip och Fredrik med tre extra-avsnitt.

Under Superpodcast-veckan gör Filip och Fredrik på måndag och tisdag var sitt ”best-of-program” och sedan på onsdag blir det ett sista vanligt avsnitt inför den stora finalen på torsdag.

“The Last Waltz – Filip & Fredriks podcast #200 live i Ericsson Globe” är det att det ska bli bli en mäktig folkfest med inbjudna gäster och spännande överraskningar, förhoppningsvis inför en rekordstor publik.

– Vi har längtat väldigt länge efter att få träffa så många av våra lyssnare samtidigt. Om vi bara gör vårt jobb kommer det här bli en enda stor kärleksfest, hälsar Filip och Fredrik.

Fast lite fult är det ju i marknadsföringen att det där sägs att det enda sättet att uppleva jubileumsavsnittet ”The Last Waltz – Filip och Fredriks podcast #200 live i Ericsson Globe” i sin helhet är genom att komma dit. Avsnittet kommer nämligen inte sändas ut. Vad är det då för podcast, undrar jag, om man måste se det live?

30 maj, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *