Jakob Hellman på sommarturné

Skribent:

jakobhellman

2014 är det 25 år sedan Jakob Hellmans första och enda album ”… Och stora havet” släpptes. Nu är han tillbaka med ett nytt ungt band och en rad nya låtar. I sommar ger sig Jakob Hellman ut på en turné som når bland annat Gröna Lund i Stockholm och The Docks i Göteborg.

Ett pressmeddelande berättar:
2014 är det 25 år sedan Jakob Hellmans första och enda album ”… Och stora havet” släpptes. Skivan listas om och om igen i toppskiktet när de bästa svenska albumen ska sammanställas.En odiskutabel klassiker vars status är lika stabil som myterna är många om vad som hände den unge artisten efter debuten.

Nu är han tillbaka med ett nytt ungt band och en rad nya, fantastiska låtar. Ett mirakel för alla vänner av intelligent, känslosam pop på svenska. I sommar ger sig Jakob Hellman ut på vägarna. Turnén når bland annat Gröna Lund i Stockholm och The Docks I Göteborg.

Jakob Hellman sommarturné 2014
7/6 FALUN Falu Folkfest
14/6 VEBERÖD Mossagårdsfestivalen
12/7 MALUNGSFORS Malungsfors Visfestival
26/7 MARIEFRED Skottvångs gruva
27/7 GOTLAND c/o Bungenäs
31/7 GÖTEBORG The Docks
2/8 KARLSKRONA Karlskrona Skärgårdsfest
26/8 STOCKHOLM Gröna Lund
29/8 EKSJÖ Eksjö Stadsfest
30/8 UDDEVALLA Uddevalla Solid Sound
6/9 HULTSFRED Hulingen

17 maj, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *