Veronica Maggio – första artisten som är klar för Popaganda 2014

Skribent:

popaganda2014

Den 29-30 augusti är det dags för årets upplaga av popfestivalen Popaganda vid Eriksdalsbadet i Stockholm. Den första bokningen som offentliggörs är Veronica Maggio.
Det meddelades via Popagandas Instagramkonto och nu finns det också på festivalens hemsida: http://www.popaganda.se

Pressmeddelande från Popaganda om bokningen:
veronicamaggio_popa14Förra året fyllde Håkan Hellström Eriksdalsbadet med kärlek, konfetti och den finaste svenska pop som gick att få. Vi visste att det skulle bli svårt att toppa. Vi visste också att det bara fanns ett alternativ i år: Veronica Maggio.
Veronica Maggio har med fyra album redan samlat på sig en låtkatalog med hits som få kan drömma om. Från första skivans Dumpa mig, via Måndagsbarn, 17 år, Välkommen in och såklart Jag kommer. I höstas släppte Veronica sin senaste skiva och lyckades då toppa katalogen ytterligare med Sergels torg och Håkan-duetten Hela huset.

Veronica lyckas att ena både kräsna festivalbesökare, P3-lyssnare och din moster i Örnsköldsvik. Få svenska artister lyckas som henne att kombinera miljoners miljoner lyssningar på Spotify med högsta kritikerbetyg. Maggios turnéer säljer slut i hela Norden och numera behövs det arenor för att möta publikintresset.

Veronica Maggio har som bekant omsjungit sommaren vid Skanstull i den lysande Trädgården en fredag. Nu blir det istället Popaganda en lördag, och med det en storslagen avslutning på både festival- och Stockholmssommaren.

Som vanligt håller festivalen hus på Eriksdalsbadet sista helgen i augusti. Och precis som vanligt avslutar vi festivalsommaren med kärlek, bad, dans och den allra bästa popmusiken.

16 maj, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *