Joshua Radin till Sverige i sommar

radin

Den populäre singer-songwritern Joshua Radin återvänder till Sverige. Den 4 augusti ställer han sig på Debaser Medis scen. Biljetterna släpps onsdagen den sjunde maj kl 9.00. Så här skriver Live Nation i ett pressmeddelande:

”Amerikanske Joshua Radin fick sitt genombrott 2004 när hans låt Winter spelades i den omåttligt populära tv-serien Scrubs. Sedan dess har det minst sagt rullat på. Radins mjuka, romantiska och akustiska musik har bland annat framförts i tv-succéer som Grey’s Anatomy, One Tree Hill, House, Life Unexpected och 90210.

Joshua Radin har med sitt speciella sinne för vackra melodier i kombination med sin spröda röst trollbundit alltmer hängivna fans. 2013 släpptes Radins femte fullängdsalbum, ‘Wax Wings’, som innehåller den oemotståndligt vackra singeln ‘Lovely Tonight’.

Han har turnerat och framträtt med artister som Sheryl Crow, Imogen Heap och Tori Amos. Och det är live som Joshua Radin gör sig som allra bäst. Tillsammans med sitt tajta band och sin starka scennärvaro skapar han ett vackert, behagligt samspel med publiken. Den 4 augusti kommer Debaser Medis gäster att bli genuint hänförda av en mycket intim konsert.”

5 maj, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *