Scorpions till Dalhalla i sommar

Skribent:

scorpions

Ett av världens största och bästsäljande hårdrocksband gästar Sverige i sommar. Den 11 juli ställer sig legendarerna i Scorpions på scenen i kalkbrottet i Dalhalla.

Ett pressmeddelande berättar:
Scorpions har existerat som band sedan mitten av 1960-talet och fortsätter än idag att snärja fans från olika generationer. Bandet, med Rudolf Schenker och Klaus Meine i spetsen har släppt hela 18 album där de flesta sålt antingen guld eller platina. Genombrottet kom med klassiska ”Virgin Killers” och med ”Love at First Sting”, som innehöll monsterhitsen ”Rock You Like A Hurricane” och ”Still Loving You”, tog Scorpions till arenorna och de stora massornas hjärtan.

Under sin karriär har Scorpions gjort mer än 5000 konserter och turnerat över hela världen ett flertal gånger. Bandet har fått priser för både bästa liveband och för bästa album åtskilliga tillfällen och konsensus bland både fans och kritiker råder kring bandets storhet.

Den 11 juli anländer Scorpions till Dalhalla för att leverera ett svettigt gig och en helt unik upplevelse i det gamla kalkbrottet.

Datum
11.7 Dalhalla

30 april, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *