Heaven Up Here gör Debaser-debut den 25 april, Hurula och Solen på scen

heavenuphere

Heaven Up Here utsågs nyligen till Sveriges schysstase klubb på Manifestgalan. Hittills har de hållit till vid Landet på Telefonplan. Men den 25 april gör de Debaser-debut på Strand och Bar Brooklyn. Klubben har under sin tid på Landet haft fokus på att hitta nya, oetablerade indieband som därefter har slagit igenom. De har även bokat utländska akter som Dignan Porch och Iceage-sidoprojektet Vår. På sin Debaser-debut kommer vi se uppträdanden från Hurula och Solen. Mer information om eventet hittar du på Debasers hemsida. Så här skriver Luger i ett pressmeddelande:

”Hurulas första singel ‘Sluta deppa mig’ släpptes 22a januari. Hurula är född och uppvuxen i Luleå för att sedan flytta till Umeå och där bli en del av stadens musikscen.

Hurula har tidigare spelat i bland annat The Vicious, Regulations och senast Masshysteri som släppte två lysande album i slutet av 00-talet på Ny våg i Sverige och Feral Ward i USA. Masshysteri slog igenom språkbarriären och turnérade trots låtar på svenska både i Europa och USA men efter två intensiva år imploderade bandet.

Sedan dess har Robert Hurula lämnat Umeå för Stockholm och bytt ut bandgemenskapen mot att skapa i eget namn. Solodebuten är inspelad tillsammans med Måns Lundberg som även producerade Masshysteris sista album och nu senast Håkan Hellströms ‘Det kommer aldrig vara över för mig’. Solodebuten är ett slag i ny riktning för Hurula, obeveklig rock på svenska, fri från trender och måsten.”

Nedan kan du se musikvideon till Hurulas omtalade singel Sluta deppa mig:

26 februari, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *