Konsten att förlänga sitt hår och få det tjockt och fint

Skribent:

rapunzel

Hår kan vara pricken över i:et, ja till och med mer än det, i en människans utstrålning, har jag tänkt många gånger. Jag har också tänkt på hur snyggt hår många kända artister har. Hur kan de ha fylligt långt hår trots att de kommit upp i medelåldern, som exempelvis Carola?

Hur just Carola gjort vet jag ju inte. Men jag har hittat ett företag som till rätt vettiga priser gör hårförlängar och clip-ons.

Det jag uppskattar med rapunzelofsweden.se är inte bara prisnivån utan att företaget har massor snygga bilder och att de finns närvarande både på Instagram, Facebook och Twitter. Ett företag som finns tillgängligt på sociala medier går oftast smidigt att få kontakt med också, att som kunde kommunicera med dem.

Jag ser att de erbjuder peruker också. Jag har länge önskat testa hur jag skulle se ut med mörkt långt hår. Det skulle vara kul att någon gång gå på en fest eller något och ha snyggt långt mörkt hår, som ändå ser äkta ut.

Något jag kanske ska önska mig nästa gång jag fyller år.

20 januari, 2014

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *