Brooklyn, Sweden kommer tillbaka i år igen

diiv

Förra året lanserade Debaser tillsammans med Brooklyn Brewery en ny festival vid namn Brooklyn, Sweden som fokuserade helt på Brooklyns kultur. DIIV, Phosphorescent och Cults var några av de totalt sexton band som spelade. Inför den andra upplagan av Brooklyn, Sweden breddar de sig för att bjuda in till Sveriges största kulturfest tillägnad Brooklyn.

Vi snackar såklart musik men det är inte bara där vårat fokus ligger. I år satsar vi större på maten och drycken, vi lägger mer krut på filmen och konsten och vi mixar det till något nytt, något som vi är ganska säkra på att ni inte sett i Sverige tidigare, skriver de på sin hemsida.

Bland de uppträdande artisterna hittar vi namn som El-P, Designer Drugs och Lydia Lynch. Men i år bjuds det alltså även på filmvisning, fotografier, videokonst och komedi.

Brooklyn, Sweden går av stapeln mellan den 24 och den 25 augusti på samtliga Debaser-lokaler, det vill säga i Malmö, Hornstull, Slussen och Medis. Redan på torsdagen den 22 augusti smygstartar de med en förfest på Debaser Hornstulls Strand. Mer information hittar du på Debasers hemsida.

brooklyn

9 juli, 2013

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *