Queens of the Stone Age till Stockholm 28 juni

Skribent:

queenofthestoneage

Ännu ett av banden som var bokade till den nedlagda Peace & Love-festivalen är nu bokade för en spelning i Sverige. Queens of the Stone Age spelar på Cirkus i Stockholm den 28 juni.

Så här står det i ett pressmeddelande:

”Med kort men underbart varsel prestenterar Luger en unik spelning med Queens of the Stone Age. Om endast nio dagar står bandet ytterst live på scen i Stockholm. Queens of the Stone Age är tillbaka, och det med besked. Det nya albumet ‘…Like Clockwork’ klev likt ett slag i solarplexus raka vägen in som etta på Billboard och trea på svenska albumlistan. ‘…Like Clockwork’ är en lika storslagen som efterlängtad uppföljare till ‘Era Vulgaris’ (2007) och gästas av bland andra Sir Elton John, David Grohl, Mark Lanegan och Alex Turner. Bandets sångare Josh Homme beskriver plattan som ‘en ljuddokumentär över ett maniskt år’. Vad som än hände under det där året levererar bandet inte bara sitt bästa arbete hittills, utan ett av de mest ambitiösa rockalbumen de senaste åren.”

19 juni, 2013

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *