Mustasch och HCSS förband för Def Leppard

Skribent:

presskaka

I sommar spelarett av världens stora rockband, Def Leppard, på Sofiero Slott i Helsingborg och i Vaksala Slott i Uppsala. Förband blir de svenska rockbanden Mustasch och Hardcore Superstar.

Pressmeddelandet berättar:
MUSTASCH
Mustasch har sedan starten haft en karriär som pekat uppåt och endast uppåt. För varje album och singel som släppts har det tagits succéartade sjumilakliv framåt och alltid med fansens ständiga närvaro. Med hitsen ”Double Nature” och ”Down In Black” har bandet skrivit in sig den svenska rockhistorien. Plattan ”Sounds like hell, looks like Heaven” blev en efterlängtad uppföljare till ”The new sound of the true best” som släpptes i samband med att Mustasch firade tio år som band. På scen erbjuder Mustasch publiken en svettig respit från den grå vardagen som omger oss och det är med värme och stor glädje de äntrar scenen.

Just nu sitter bandet och skriver låtar till kommande skivan. Albumet är planerat att släppas senare i höst och under sommaren spelar bandet på festivaler runt i Europa.

HARDCORE SUPERSTAR
I över femton år har Hardcore Superstar svettats blod och hållit den svenska sleazefanan högst av dem alla. Från debutalbumet ”It’s Only Rock ’N’ Roll” till den senaste partybomben ”C’mon Take On Me” så har bandet levererat hits som stänker till och klistrar sig fast i reptilhjärnan. Några axplock ur det guldsäljande cv:t är det självbetitlade albumet från 2005 som nästlade sig in på en dröse årsbästalistor och ”Split Your Lip” från 2010 fick toppbetyg av landets recensenter. Sedan dess har fans följt bandet både bakåt och framåt i tiden och genom hela deras frenetiska katalog av pumpande hårdrocksanthems som förgyllt mer än ett flertal blöta kvällar.

Datum

2.7 Sofiero slott, Helsingborg
3.7 Vaksala Torg, Uppsala

8 juni, 2013

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *