Innehavare av Peace & Love- och Siesta!-biljetter går gratis på Hultsfredsfestivalen

hultsfred

Efter gårdagens besked att Swebus sätter in gratisbussar från Stockholm och Uppsala går nu Hultsfred ut med ytterligare en positiv nyhet, nämligen att de bjuder på inträdet om du sitter på en biljett till någon av de två inställda festivalerna Siesta! och Peace & Love.

Så här skriver arrangören i ett pressmeddelande:

”Vi på FKP Scorpio har funderat på hur vi kan hjälpa till och har kommit fram till att vi kan erbjuda en begränsad mängd som köpt antingen Peace & Love- eller Siesta!-biljett gratis inträde till årets Hultsfredsfestival (en serviceavgift på 100 kronor kommer att debiteras av Eventim för att täcka administrationskostnader). Erbjudandet är begränsat till 3000 biljetter eftersom vi bygger ett område för 15.000 besökare, så vi kan tyvärr inte ta emot alla. Eftersom vi behöver tid för att planera evenemanget, gäller detta erbjudande från och med idag den 5 juni kl 12.00 till fredag den 7 juni kl 23.59.”

Mer information om hur man går tillväga för att ta del av erbjudandet finns på www.hultsfredsfestivalen.se.

5 juni, 2013

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *