Metallica gör sin enda europeiska spelning denna sommar på Roskildefestivalen

Skribent:

metallica

I Sverige talas en del om festivaldöden, när nu två festivaler, Siesta och Peace & Love, gått i konkurs. I kommentarsflödet efter dessa två inställda festivaler läste jag någon som sade: ”Boka ett stort hårdrockband – och festivalen riskerar inte att läggas ned”.

Ja, hårdrock drar stor publik och nu kan vi väl vara säkra på att Roskildefestivalen inte läggs ned i år. Ett pressmeddelande talar om att Metallica tar paus från inspelningen av sitt tolfte album för att göra sin enda europeiska spelning denna sommar på Roskildefestivalen. Det blir bandets första spelning på den danska festivalen på tio år.

30 maj, 2013

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *