Titta: Lorde – Royals

Skribent:

lorde

För bara en vecka sedan tipsade vi på Kulturbloggen om Lorde och hennes EP The Love Club och siade samtidigt om huruvida en nyinspelning av singelmaterialet Royals var på gång med tillhörande musikvideo – och nu har den äntligen premiär. I regi av Joel Kefali får vi följa ett par ungdomar i deras ickenärvaro: en tristess som känns hämtad ur en Sofia Coppola-film, samtidigt som själva soundet har piffats upp och blivit dovare. Vilket är otroligt passande.

Lorde blev nyligen signad av Universal Music, men det är fortfarande oklart om ett fullängdsalbum är under inspelning – även om just denna nya version av Royals tyder på det.

Du kan se musikvideon till Royals här:

Text: Fredrik Gertz

13 maj, 2013

Det här inlägget har 1 kommentar.

  1. […] lite gehör. Ingen brydde sig. Men jag såg storheten redan från början. Fortsatte skriva och pusha hennes material så gott jag kunde. Kulturbloggen var ju faktiskt en perfekt plattform för att göra så, men folk […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *