Debaser öppnar mexikansk restaurang

calexicos

Den 25 april slår Debaser upp portarna för sin nya mexikanska restaurang Calexico’s. Restaurangen är belägen vid vattnet längs Hornstull Strand som Debaser köpt upp och för närvarande renoverar.

– Det är ingen tillfällighet att namnet på vår nya restaurang doftar mexikanskt och musik. Människorna bakom Debaser har länge älskat att kuska runt på matresor och musikfestivaler, till exempel har Mexiko fått besök ett antal gånger under de senaste åren. Det autentiska mexikanska köket som sträcker sig från Baja, via Todos Los Santos, Acapulco, Oaxaca och huvudstaden, är det vi har tagit med oss hem och nu introducerar på Calexico´s, skriver Debaser i ett pressmeddelande.

Tillsammans med kökschefen Mike Galvin har Debaser tagit fram en meny som består av såväl nyskapande som klassiska mexikanska rätter. Calexioco´s är också en bar med ett mycket gediget Tequilasortiment, massor av Margaritas och andra tequiladrinkar samt ett initierat öl- och vinutbud. Bland annat finns en specialimporterad mexikansk öl.

Calexico´s kommer även erbjuda DJ:s och klubbar, men musiken kommer främst rikta blickarna mot de delar av världen som kanske varit mindre representerade i Debasers vanliga klubbutbud. Dessutom är det alltid fri entré.

Du kommer till menyn genom att klicka här.

22 april, 2013

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *