El Perro Del Mar till Knarrholmen

Skribent:

Glöm inte att efter vinter kommer vår och sommar – och musikfestivaler. En spännande festival är Knarrholmen, som håller till på en ö utanför Göteborg. Där planeras för fullt för 2013 års lineup och nu kommer besked om bokningen av El Perro Del Mar.

Ett pressmeddelande därifrån rapporterar:

Knarrholmens adventskalender
Varje advent fram till jul kommer vi öppna en ny lucka i vår adventskalender och avslöja ett band vi bokat till festivalen. Mer information om varje släpp hittar ni även på vår hemsida, facebook och twitter.

Lucka 2: El Perro Del Mar till Knarrholmen
El Perro Del Mar släppte nyligen albumet Pale Fire. En skiva som i fredags utsågs till årets album av PSL. När den släpptes fick den höga betyg, den spelas fortfarande flitigt i P3 och i förra veckan nominerades skivan till Årets pop i P3 Guld. Albumet är precis som förra skivan ”Love is not pop” producerad tillsammans med Rasmus Hägg från Studio.
Sedan Sarah Assbring startade El Perro Del Mar i Göteborg 2003 har mycket hänt. Flera ep´s och album, ett antal turnéer i USA och Europa (bland annat en med Lykke Li), en låt remixad av Robyn och så vidare. Och i maj nästa år uppträder hon äntligen på Knarrholmen.

Knarrholmen äger rum den 24-25 maj på ön med samma namn. Sedan första advent är även Lorentz & Sakarias klara för att spela på festivalen. Mer information om festivalen hittar du på www.knarrholmen.com

Läs även andra bloggares åsikter om ,

9 december, 2012

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *