Tips: Bad Religion – Fuck You

Skribent:

Den 21 januari släpper Bad Religion sitt sextonde studioalbum True North.

I ett pressmail berättas:

I en värld med ökande ojämlikheter, förtryck och fördumning är Bad Religion, med sin politiskt laddade punk, lika relevanta som någonsin. På det nya albumet ”True North” återgår bandet till rötterna i sin låtskrivarprocess och levererar ett avskalat album, utan att offra sin konceptuella densitet. Som producenter står Bad Religion själva tillsammans med Joe Barresi (som tidigare arbetat med bl.a. Queens of the Stone Age, Pennywise och Every Time I Die).

Första singeln ”Fuck You” släpptes tidigare i veckan. Titeln förklarar bandets sångare Greg Graffin i ett pressmeddelande lät som den perfekta Bad Religion-låten. ”Om något band ska ha en låt med denna titel, då ska det vara vi.”.

7 november, 2012

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *