Ryktas om Depeche Mode till Peace & Love 2013

Skribent:

Envisa rykten säger att poplegendarna Depeche Mode kommer till Peace & Love 2013.

Popduon Depeche Mode lär inte vara billiga. Kanske var det bokningen av dem som gjorde att Arvikafestivalens ekonomi kördes i botten och fick läggas ned? Göteborgsposten påpekar att Peace & Love också har problem med ekonomin:
Sveriges största musikfestival, Peace & Love var på vippen att gå i konkurs efter sommarens begivenheter men räddades i sista stund.

Nu kan Depeche Mode vara på väg till Borlängefestivalen, skriver Nöjesbladet som påstår sig ha ”säkra källor”.

Att Peace & Love måste göra några riktigt bra bokningar nästa sommar är dock ett som är säkert. P&L har fått hård konkurrens av den hårdsatsande nya festivalen i Norrköping, som Kulturbloggen berättade mer om här. Rammstein, Green Day och Avicii är de tre dragplåstren till den nya Bråvallafestivalen

19 oktober, 2012

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *