Tips: MF/MB/ – Your Suitable Glitter (Noe Spagato remix)

Glöm remixer. Nu är det premixer som gäller.

Den 20 februari släpps MF/MB/s andra album. Ett album har fått namnet Colossus. Men det är mycket som ska hända innan dess. Redan den 20 november släpps en skiva som heter Colossus Premixed. Det är en skiva bestående av remixer av låtar från det kommande albumet. De släpper alltså remixer innan originallåtarna. Det är ”fantastiska tolkningar, gjorda av de finaste konstnärerna av idag” om vi får tro bandets pressutskick. Det är lösa tyglar och i de flesta fall är remixerna dessutom gjorda på demoversioner av originallåtarna.  All art in itself.

Colossus spelades in live under några intensiva dagar våren 2012, helt isolerade i Christoffer Lundqvist studio tillsammans med Mathias Oldén från Logh som tidigare jobbat med bland annat The Hives,  Radio Dept och Mattias Alkberg. Skivan mixades sedan av Magnus Lindberg som även mixat Deportees, David Sandström, Totalt Jävla Mörker och Refused
I januari släpps första singeln från originalalbumet. Vad låten heter avslöjar de inte än, men det är en ångvält och kommer med en exklusiv bonuslåt.

Lyssna på Noe Spagatos remix av Your Suitable Glitter från MF/MB/s kommande album här:

18 oktober, 2012

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *