Rob Zombie & Marilyn Manson spelar tillsammans i Sverige med Twins of Evil Tour

Skribent:

Rob Zombie & Marilyn Manson spelar tillsammans i Sverige med Twins of Evil Tour, berättar ett pressmeddelande som ser ut så här:

Årets mest fruktade rockturné kommer till Sverige. Hyllade svärmors-mardrömmen Marilyn Manson och skräckens mästare Rob Zombie tar sin gemensamma Twins of Evil-turné till Stockholm den 5 december.

Marilyn Manson varnar svenskarna ”If Rob Zombie doesn’t f—k you up, then I surely will. Hide all drugs and firearms… I’m coming to town”.

Marilyn Manson säger i en kommentar om turnén: “I have sympathy for the Whore of Babylon that gave birth to these twins of evil, and this abomination of a tour. There is no babysitter, and there is no repairing her womb. If Rob Zombie doesn’t f—k you up, then I surely will. Hide all drugs and firearms… I’m coming to town.”

Rob Zombie utlovar en spektakulär show med “hair-raising theatrics, animatronic robots, a non-stop collage of psychotronic monster film clips, a gigantic robot with flames shooting out of its body, insane guitar riffs and vicious beats.”

Rob Zombie är grundaren av White Zombie, mästaren bakom låtarna Superbeat och Dragula och regissören av filmer som Halloween, House of 1000 Corpses och The Devils Rejects. I augusti släpps remixsamlingen Mondo Sex Head och efter turnén kommer han gå in i studion för att färdigställa sitt åttonde album. Med sig på turnén har han gitarristen John 5, basisten Piggy D och trummisen Ginger Fish.

Marilyn Manson släppte i våras albumet Born Villain. GP delade ut sitt högsta betyg med citatet ”Inledningsspåret Hey cruel world sätter standarden högt och Born villain sviker dig inte. Varenda ton, varje liten bokstav och minsta andetag känns fullkomligt minutiöst genomtänkta. Perfektion beskriver denna efterlängtade platta bäst.”

Rob Zombie och Marilyn Manson är en match made in hell. Markera 5 december med ett svart kors i din kalender.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

24 juli, 2012

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *