Filmklipp: Paul Simon på Globen

Skribent:

Paul Simon, Globen
Graceland 25th Anniversary Tour 22 juli 2012
Betyg 4

Polarprisvinnaren Paul Simon spelade på Globen och för dig som var där och vill minnas lite mer efteråt har vi samlat in några filmklipp efter spelningen – och det kan ju vara intressant också för dig som inte var där.

Men det finns en lång rad bra filmklipp från spelningen som stoppats för att lägga in i bloggar. Undrar om det är de personer som filmat som inte vill att musiken ska spridas eller om det är Paul Simons manager och musikbolag?

Här kan du läsa vår recensionen av Paul Simons spelning på Globen.

Relaterat:
Recension i SVD och i Sveriges Radio och i Expressen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

24 juli, 2012

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *