Tomahawk – programmet som samlar Spotify, Youtube och alla musikprogram i ett

Skribent:

Lyssnar du på vissa artister på Spotify och andra på Wimp och andra i Youtube? Nu finns det ett program som samlar alla musikprogram, nämligen Tomahawk.

Du kan hämta hem det, gratis, här.

Jag hämtade precis hem det, installerade och när jag öppnade det fick jag klicka i vilka musikprogram jag ville skulle ingå och vips: så fanns den senaste skivan som jag hämtat där. Jag fick Anna Hausswolffs nya album ”Ceremony” som recensionskiva – och nu sitter jag och lyssnar på den via Tomahawk.

IDG berättar om Tomahawk:
Tomahawk bygger på öppen källkod och är helt gratis, men för att komma åt all musik behöver du ett konto för respektive tjänst. Sedan har du tillgång till ett enorm låtbibliotek med all världens musik, och du kan lägga alla musiktjänsters låtar i en och samma spellista.

Tomahawk är fullspäckat med funktioner. Du kan till exempel skapa radiokanaler baserat på låt, artist, genre, stil, tempo och tonart.
Här finns även sociala funktioner. Dela låtar och spellistor, samt se vilka låtar som är mest populära bland dina vänner. Du kan även kontakta dina vänner via tjänster som Jabber, Google Chat och Twitter och lyssna på musiken tillsammans med dem.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

18 juli, 2012

Det här inlägget har 3 kommentarer.

  1. Ett program som samlar alla andra program. Det betyder att de inte har egna idéer utan de drar nytta av andras uppfinningar och produkter. Är osäker vad jag tycker om det.

  2. Rosemari Södergren skriver:

    Jag förstår vad du menar men jag tycker ändå att det är bra att göra en tjänst som förenklar för oss användare så vi slipper öppna flera program för att lyssna på musik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *