Roxette gör en Sverigespelning i år: På Peace & Love

Skribent:

Roxette kommer till Peace & Love i sommar 2012 och det är dons enda Sverigespelning i år.
Ett pressmeddelande berättar:

Sen comebacken 2009 har Roxette-febern stigit i rasande takt över hela världen och Marie och Per är hetare än någonsin. En otroligt framgångsrik världsturné, nitton månader lång, med över 1,5 miljoner sålda biljetter genomförs och dessutom har Roxette hunnit med att släppa två album: Charm School och Travelling som tillsammans sålts i 700 000 exemplar.

– Det har varit en helt underbar resa och vi ser verkligen fram emot att göra vårt svenska stopp i vackra Dalarna, säger Per Gessle.

– Det här är nostalgi på hög nivå. Varje svensk har troligtvis en relation till Per Gessle och Marie Fredriksson i Roxette. När de kör ”Must have been love” lär allsången bli enorm, säger presschef Ronny Mattsson.

Mer info om Peace & Love finns på www.peaceandlove.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

31 maj, 2012

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *