Diablo 3, foton från lanseringsnatten

Skribent:

Natten till den 15 maj släpptes ett av årets mest efter efterlängtade spel. Utanför Webhallens butik på Sveavägen hade folk köat hela dan för att lägga vantarna på spelet direkt kl 00:01 när det släpptes. På plats fanns även hängivana fans som hade klätt upp sig till diverse figurer i från spelet. 30 minuer efter släppet var kön fortfarande lång och sträckte sig vidare ett helt kvarter. I vimlet skymtades även Armand Mirpour.

På plats från Blizzard fanns även Keith Landes (Senior Producer – Sounds) samt Noel Wolfman (Production Director – Cinematics) som svarade på frågor och signera spel. Det fanns även gycklare på platts som bjöd på Diablo 3-inspererande live musik och en Dark Wanderer fanns att fotografera sig tillsammans med.

Foto: Calle Andersson

15 maj, 2012

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *