TagsAndThrows.com – vill få fler att förstå mer av tags

Skribent:

För bara ett par år sedan skulle det varit omöjligt att få vardagskonsumenten av klotter att se på de ord som ungdomar kluddrat av sig på stadens väggar som något annat än smuts. 2012 har klottret – eller bombingen som det hos graffitimålare kallas – tagit sina första stapplande steg mot större acceptans. Detta mycket tack vare den blomstrande konstarten street art.

Talar man om graffiti med människor som själva inte sysslar med denna konstart är standarsvaret oftast ”jo, jag gillar viss graffiti, den då någon gjort något snyggt och inte bara kluddat.” På TagsAndThrows.com är målet att få besökaren att förstå mer av vad bombing handlar om. Förutom att det var genom just tags som graffiti föddes så är det även för connoisseuren
den mest kittlande delen av graffitikulturen. Det gäller inte bara att synas på så många platser som möjligt – det gäller även att göra det med stil.

Text: Thomas Gunnarsson

Twitter.com/TagsAndThrows
Facebook.com/TagsAndThrows

3 maj, 2012

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *